Over ons

Met ons kantoor en magazijn zijn wij gevestigd aan de Wiebachstraat 9 te Kerkrade, op de grens van Nederland, België en Duitsland. Vanuit deze locatie verzorgen wij met name ziekenhuizen en klinieken in deze drie landen. Wij streven ernaar om continu gehoor te geven aan de dynamiek binnen het medische veld en blijvend op zoek te gaan naar nieuwe oplossingen voor onze klanten. Door passende oplossingen te zoeken voor uw instelling/bedrijf, proberen wij de balans te vinden tussen het leveren van kwaliteitsproducten en het inperken van het kostenplaatje.

Aanbod

Ons aanbod bestaat uit investeringsgoederen en verbruiksartikelen voor diverse afdelingen. Denk bij investeringsgoederen aan producten voor CSA, OK en Logistieke afdelingen zoals werkstoelen, transportkarren (aluminium en RVS),  klaarzetwagens, apparatenwagens met DIN rails, Z-karren, inpaktafels (hoog/laag systeem),  draadmanden/instrumentennetten, stoomreiniger, reinigingspistolen, diverse instrumenten fixatie producten, gereedschappen (met en zonder CE keurmerk), DataMatrix scanner. Voor Verpleeg- en diverse andere afdelingen leveren wij ook modulaire wagens en een groot gamma aan infuustandaarden.

Bij verbruiksartikelen moet u denken aan producten die onder andere worden gebruikt op een CSA (Centrale Sterilisatie Afdeling) en OK zoals beschermende kleding, ragers, sluitzegels, etiketten, aanhanglabels, Proces testmiddelen, Pulse Lavage systeem en nog veel meer.

Een van onze sterke kanten is tevens het op maat maken van diverse producten, denkt u daarbij aan transportmiddelen, inpaktafels, instrumentarium, gereedschappen, fixatie in instrumentennetten.

Partners

Wij genieten het vertrouwen van zowel nationale en internationale fabrikanten, waardoor wij een breed scala aan producten kunnen leveren voor verschillende specialismen. Onze producten kopen wij bij fabrikanten in heel Europa, maar ook vanuit de Verenigde Staten, Canada en Ierland krijgen wij diverse producten aangeleverd. Kwaliteit en service zijn daarbij de twee belangrijkste speerpunten waar wij op selecteren.

Voor details met betrekking tot standaard producten verwijzen wij u graag naar de download pagina met de verschillende brochures. Ons assortiment is dusdanig uitgebreid dat u daar niet alle producten zult terugvinden. Mocht u op zoek zijn naar iets wat er niet tussenstaat, vraagt u ons gerust, wij zijn ervan overtuigd u te kunnen helpen.